Vlad Maraev "Towards KoS/TTR-based proof-theoretic dialogue management"

Vlad Maraev "Towards KoS/TTR-based proof-theoretic dialogue management""

This paper presents the first attempt to implement a dialogue manager based on the KoS framework for dialogue context and interaction. We utilise our own proof-theoretic implementation of Type Theory with Records (TTR) and implement a basis dialogue that involves mutual greeting. We emphasize the importance of findings in dialogue theory for designing dialogue systems which we illustrate by sketching an account for question-answer relevance.

Joint work with: Jonathan Ginzburg (Université Paris Diderot), Staffan Larsson, Ye Tian (Amazon Research), Jean-Philippe Bernardy

Datum: 2018-10-17

Plats: Dicksonsgatan 4, Seminar room